TYR synes det er fint å kunne tipse dere om en blogg. Heimkunnskap deler ærlige og usminkede historier om bonden dag for dag, uke for uke i Takk for Maten. I dag publiserte de et innlegg om gården til Anders Bergum og dyra hans. Folkeopplysning er viktig, og vi tror at dette er en måte hvor en kan spre de gode historiene og kunnskap om landbruk generelt og i akkurat dette tilfellet, storfekjøttproduksjon spesielt, til en målgruppe vi kanskje kan ha litt vanskelig for å nå ellers.
Det er Mariann Tveter som står bak Heimkunnskap – hun sier «Vi skriver om det som engasjerer oss. Vi deler kunnskap om råvarer, tilberedning og hvordan maten vår produseres. Det vi skriver skal være ekte og usminket, og vise sannheten og jobben bak den norske maten.»
Takk for Maten!
Å være bonde er et kunnskapskrevende og spennende yrke.
Derfor følger vi bonden dag for dag, uke for uke, og deler ærlige og
usminkede historier i Takk for Maten! på Heimkunnskap.no
Denne ukas blogginnlegg som handler om Aners Bergum kan leses HER