Legg årets ferietur til Frankrike sammen med herefordinteresserte kollegaer fra hele verden.
Tirsdag 4. oktober 2022 | |
– Transport fra lufthavn eller togstasjonen til show-arenaen: Sommet de l’Élevage – Velkomst drink, gjennomgang og orientering av programmet og lokasjonen, inkl. Herefords utstillingsområde. – Transport til Vichy by og innkvartering på det 4* Hotel Aletti. – Middag | |
Onsdag 5. oktober 2022 | |
– Alt. 1: Frokost og transport direkte til Sommet de l’Élevage eller – Alt. 2: Frokost og guidet tur i Vichy by og transport til Sommet de l’Élevage til middag. – Herford utstilling på Sommet de l’Élevage og/eller deltagelse i halvdags besetningsbesøk. – Middag og cocktails etterfulgt av transport tilbake til hotellet. | |
Torsdag 6. oktober 2022 | |
– Frokost etterfulgt av besetningsbesøk. – Transport til Sommet de l’Élevage etterfulgt av lunsj. – European Hereford Conference. – Besøk til den verdenskjente vulkanen Puy-de-Dôme – Gallamiddag med panoramautsikt. – Transport til hotellet. | |
Fredag 7. oktober 2022 | |
– Frokost og check-ut. – Michelin Museet og Michelin sitt hovedkvarter. – Vinsmaking i Auvergne. – Lunsj – Avreise med transport til Clermont-Ferrand tog stasjon eller flyplass. |
Konferansen program/temaer 2022 | |
Onsdag 5. oktober European Hereford Conference: – Country overviews of the latest topics regarding our breed, presentation of evolutions since the last conference. – Country presentations of projects | |
Fredag 7. oktober: Topical conference «Succeed sustainably» – Succeed sustainably with the Hereford breed : get more revenue from the strong suits of our breed, in the Hereford sector in general, and for the breeders in particular. – Produce sustainably : orientation of the production towards a smaller carbon footprint. To help get what is at stake, and the interest of the Hereford breed in France and in Europe, 3 speakers will develop their views on these important commun topics. Sylvie BRUNEL : Sylvie Brunel is a French geographer, economist, and writer. He last book is entitled : «Why farmers will save the world» (Harper Collins, 2021). She will put forward the strong suits of breeding in general, and those of the Hereford in particular. Jean DENAUX : Jean Denaux is renown throughout the world for providing outstanding quality meat to international chefs all around the globe. He will tell us why he has the Hereford meat at heart. Didier DELEAU : Didier Deleau is a specialist of grass production and its added-value for beef cattle. He will emphasize the advantages of grass feed, in particular for the Hereford breed. |
Påmelding – les mer om priser og finn link til påmelding.