• Skip to content
  • Skip to footer
  • Skip to footer
Norsk Aberdeen Angus

Norsk Aberdeen Angus

Grovfòrrase nr 1.

  • Til Tyr
  • Raselaget
    • Styret
    • Om raselaget
    • Om rasen
    • Historisk om rasen
    • Fotoalbum
    • Lokale kontakter
    • Profileringsartikler
    • Æresmedlem
    • Vedtekter
    • Årsmøteprotokoll.
  • Avl
    • Avlsutvalget
    • Oksekatalogen
    • Avlsplan – Aberdeen Angus
    • Avlsplan – TYR
    • Regelverk – Staur teststasjon
    • Avlere
    • Fagstoff
  • Angus avtale
  • Medlemsblad og brosjyrer
  • Seminokser
  • Arkiv

Mat fra Norge

Angus / 23. januar 2021 av Svein Eberhard Østmoe

Mat fra Norge er Norges største og mest leste matmagasin. I utgave nummer 1 i 2021 har Norsk Angus, presentert av Kokk og ferskvaresjef i Meny Espen S. Lie fått tildelt hele 18 sider.

Artikkelen sier noe om Angus sin gode kvalitet, og utnyttelse av dyret på en unik måte i norsk sammenheng, Norsk Angus blir skjært på en måte som gjør at andelen stykningsdeler er økt fra 10-11% til 16%. Målet er og nærme sag 20% noe som øker verdien på slaktet betydelig, og kunden får prøve seg på helt nye smaksopplevelser.

Artikkelen i Mat fra Norge gir informasjon om de forskjellige stykningsdeler og presenterer en rekke spennende oppskrifter. Magasinet er i salg nå, så løp å kjøp!

Angus avtale

Ønsker du å bli medlem i Aberdeen Angus?

Nyhetsarkiv

STYRET
Svein Eberhard Østmoe
907 94 273

AVLSUTVALGET
Torfinn Bakke
913 73 838

Logo

Kontaktinformajon TYR
Telefon: 952 90 855
E-post: tyr@tyr.no
Adresse: Storhamargata 44, 2317 Hamar
Orgnr: 970 142 223 ORG
Fylkeslag
Akershus // Buskerud // Hordaland // Hålogaland// Innlandet // Møre og Romsdal // Nordland //Rogaland // Sogn og Fjordane // Sørlandet //Telemark // Trøndelag // Vestfold // Østfold
TYR © · Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media AS – www.hamarmedia.no