Fredag 26. april kl 14.00 inviterer vi til fagdag i forbindelse med okseauksjonen på Staur. Ettermiddagen og kvelden fylles med interessante foredrag, og en grundig presentasjon av årets okser og avsluttes med en bedre middag. Ammekuproduksjonen er i sentrum, og innledningene setter fokus på ammekuas rolle og betydning for både landbrukspolitikk og samfunn. Kvelden før dagen er også en arena for sosialt samvær med andre kjøttfeprodusenter.
Arrangementet med middag og overnatting skjer på Scandic Hamar, Vangsvegen 121, Hamar
Program
KL 14.00: Kaffe/te og «bite ti» ved møtestart
Kl 14.15: Åpning og velkommen ved styreleder Erling Gresseth
Kl 14.30: Ammekua i en framtidig landbrukspolitikk v/styremedlem i Norges Bondelag, Konrad Kongshaug
Kl 15.15 Ammekua og bærekraft v/bærekraftsansvarlig i Nortura, Cecilie Arnesen Hultmann
Kl 16.00 Erfaringer med oppstart av ammekuproduksjon v/ammekubonde Martin Tokerud
Kl 17.00 Presentasjon av årets auksjonsokser
Kl 19.30: Tre-retters middag med norsk storfekjøtt
Pris og påmelding
Det er begrenset med plasser, så vi oppfordrer alle til å melde seg på raskt. Bindende påmelding innen 1. april her.
- Full pakke i dobbeltrom – Kr 2.300,- pr person alt inkludert
- Full pakke i enkeltrom – Kr 2.750,- pr person alt inkludert
- Enkel servering, foredrag og middag – kr 1.600,- pr person
- Kun enkel servering og foredrag – kr 500,- pr person